LAP København og Frederiksberg som forening

Vores forening

Vi lappere er en gruppe, som støtter hinanden i livet. Vores forening blev oprettet i 1999, som et talerør og som en repræsentativ organisation for os – de psykiatriskebrugere!

Foreningen er en brugerstyret og medlemskabs båren forening og vi optager kun mennesker med brugererfaringer fra psykiatrien som medlemmer.

Vi afholder recoverykurser / vendepunkter, medlemsmøder og begivenheder, hvor vi lære hinanden og nye mennesker at kende. Man kan engagere sig i LAP lokalt her i København via en medlemsgruppe eller på et vendepunktskursus.

På vores vendepunktskurser kan man arbejde med sig selv som menneske – med et ønske om en bedre fremtid – trods sygdom.

Løbende bestræber vi os på foredrag, møder med mere

Lokalt i København holder vi årligt en sommerfest og et julearrangement for vores medlemmer.

Det er en vigtig målsætning for vores forening, at man kan komme sig fra sygdom og være en ligestillet borger i samfundet.

Vi kæmper for det psykosocialehandicaps begreb! Her har man ansvar for egen recovery og skal hjælpes med tilhørende støttebehov, som man midlertidigt eller kronisk behøver.

Man kan med et LAP medlemskab foreslå idéer eller oprettelse og deltagelse i grupper, der vil forbedre psykisk sårbares situation og få støtte til at udføre initiativer samt projekter i foreningen.

Vi vil have de samme rettigheder, som de mennesker vi er: retten til at følge vores drømme og være ligeværdigt inkluderet i samfundet!

Der er også igennem medlemskabet gode landsdækkende muligheder, som LAP medlemstræf og forskellige tilbud, herunder december refugiet, sommerhøjskolen eller Ø-lejren.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist