Date

10 maj 2017
Expired!

Time

12:00 - 17:00

Nye landsdækkende demonstrationer 10. maj 2017

Vi vil sætte nye pejlemærker og fælles mål i velfærdskampen:

1. Vi opfordrer ansatte, borgere og politikere i regionerne til at gå med i det kommunale oprør. Sammen kan vi mobilisere for at afskaffe produktivitetskravet på 2 %, så sundhedssektoren igen kan få et sundt arbejdsmiljø til gavn for ansatte og patienter.

2. Vores politiske mål er at afskaffe den kommunale økonomiske spændetrøje i form af serviceloft, anlægsloft, skattestop, effektiviseringsbidraget og budgetloven. Det kommunale selvstyre skal genetableres.

3. Flere opgaver må betyde flere penge. Velfærden kan ikke bevares uden tilførsel af de nødvendige midler, så der kommer flere penge, når der kommer flere ældre, flygtninge, syge og dermed flere opgaver.

4. Velfærdsalliancen opfordrer kommunal- og regionspolitikerne til at stå sammen på deres topmøder i foråret om at kræve de nødvendige penge til velfærd og sundhed, herunder at afvise besparelser skjult som effektiviserings- og produktivitetskrav.

5. Velfærdsalliancen opfordrer til at vi samler alle kræfter, lokalt og nationalt, fagligt og politisk, om fælles manifestationer i alle 98 kommuner og foran de fem regioners sygehuse og psykiatriske afdelinger onsdag d. 10. maj 2017 ”Velfærd til alle – væk med sparekrav, økonomiske håndjern og produktivitetskrav”. Specifikt opfordrer vi de privatansattes organisationer til at gå aktiv ind i velfærdskampen som er en kamp også for deres medlemmer

 

 

http://www.velfaerdsalliance.dk/36-nye-landsdaekkende-demonstrationer-10-maj-2017

X

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist