Date

01 nov 2021
Expired!

Time

17:15 - 18:45

Instruktøruddannelse til LAP Vendepunkter

LAP (Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere)

Inviterer til informationsmøde i Roskilde

 

Mandag, den 1. november 2021. kl. 1715-1845. – Psykinfo, Københavnsvej 26 F. 1. sal, 4000.

Velkommen til LAP Vendepunkter i Psykinfo’s lokaler i Roskilde om et kommende instruktørkursus, der skal forberede dig til at afholde LAP Vendepunkter i personlig recovery og social forandring.

LAP Vendepunkter har i regi af LAP København og Frederiksberg afholdt kurser siden 2004. Vi har udviklet indholdet i kurserne gennem årene, og nu søger vi et par egnede kandidater til en 100 timers instruktøruddannelse.

Formålet er afholdelse af LAP Vendepunktskurser efter uddannelsen. I samarbejde med en anden instruktør bliver du i stand til at informere, arrangere, afholde og facilitere det dialogbaserede gruppeforløb på godt 10 personer i personstyret recovery.

LAP Vendepunkters kurser er på 12 uger med 1 ugentlig mødegang á 3 timer med indlagte pauser. På instruktøruddannelsen bliver du gjort bekendt med temaerne i velværeværktøjskassen. Dertil stifter du bekendtskab med arbejdsmetoden, i hvilken deltagernes erfaringsudvekslinger og personlige og fælles refleksioner udfolder sig.

Din baggrund og erfaringer spænder vidt, og du kan se dig selv i rollen, hvor du kan bruge dit livsmateriale konstruktivt i forbindelse med deltagernes behov for at udtrykke sig, udveksle erfaringer og udvikle sig selv og deres evner på egne betingelser. Det handler om en bedre håndtering af hverdagen og dermed en forbedret livskvalitet.

Du har måske eller har haft tilknytning til en eller flere frivillige foreninger i regionen, og derfor har du også et socialt sigte med at møde op til et dialogmøde med LAP Vendepunkter. Eller også har du en helt anden baggrund for at møde op.

Instruktøruddannelsen tilbyder vi med en symbolsk egenbetaling. Undervisningen vil finde sted i Odense, idet der vil deltage aspiranter fra forskellige dele af landet.

Er du fortsat interesseret, kan du efter mødet aftale en forsamtale med LAP Arbejdsgruppen Vendepunkter til hele landet.

TILMELDING:  info@vendepunkter.dk

Vel mødt,

LAP Arbejdsgruppen Landsdækkende Vendepunktskurser

Opslag kan hentes på linket her: Endeligt forslag

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist