[weglot_switcher]

Date

06 dec 2021

Time

17:15 - 18:45

LAP (Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere) inviterer til informationsmøde i Næstved.

Instruktøruddannelse til LAP Vendepunkter

Mandag, den 6. december 2021., kl. 17.15 – 18.45.

Psykinfo, Farimagsvej 40 (overfor stationen)

Velkommen til LAP Vendepunkter i Psykinfo’s lokaler i Næstved om et kommende instruktørkursus, der skal forberede dig til at afholde LAP Vendepunkter i personlig recovery og social forandring.

LAP Vendepunkter har i regi af LAP København og Frederiksberg afholdt kurser siden 2004. Vi har udviklet indholdet i kurserne gennem årene, og nu søger vi et par egnede kandidater til en 100 timers instruktøruddannelse, der vil blive afholdt over 10 weekender I LAP-lokalerne i Odense.

Formålet er afholdelse af LAP Vendepunktskurser efter uddannelsen. I samarbejde med en anden instruktør bliver du i stand til at informere, arrangere, afholde og facilitere det dialogbaserede gruppeforløb på godt 10 personer i personstyret recovery i jeres egen region.

LAP Vendepunkters kurser er på 12 uger med 1 ugentlig mødegang á 3 timer med indlagte pauser. På instruktøruddannelsen bliver du gjort bekendt med temaerne i velværeværktøjskassen. Dertil stifter du bekendtskab med arbejdsmetoden, i hvilken deltagernes erfaringsudvekslinger og personlige og fælles refleksioner udfolder sig.

Din baggrund og erfaringer spænder vidt, og du kan se dig selv i rollen, hvor du kan bruge dit livsmateriale konstruktivt i forbindelse med deltagernes behov for at udtrykke sig, udveksle erfaringer og udvikle sig selv og deres evner på egne betingelser. Det handler om en bedre håndtering af hverdagen og dermed en forbedret livskvalitet.

Du har måske eller har haft tilknytning til en eller flere frivillige foreninger i regionen, og derfor har du også et socialt sigte med at møde op til et dialogmøde med LAP Vendepunkter. Eller også har du en helt anden baggrund for at møde op.

Instruktøruddannelsen tilbyder vi med en symbolsk egenbetaling. Undervisningen vil finde sted i Odense, idet der vil deltage aspiranter fra forskellige dele af landet.

Er du fortsat interesseret, kan du efter mødet aftale en forsamtale med LAP Arbejdsgruppen Vendepunkter til hele landet.

Der ydes ikke refusion af rejseudgifter til/fra informationsmødet.

TILMELDING:  info@vendepunkter.dk

Kontakt for yderligere information:

Knud Fischer-Møller tlf: 23968395

Vel mødt,

LAP Arbejdsgruppen Landsdækkende Vendepunktskurser

LAP – Landsforeningen Af nuværende og tidligere Psykiatribrugere

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Discussion about this mec-events

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.