Indlæg

Bliv brugerrepræsentant i dialogfora!

2018-02-14T06:40:37+00:00 maj 4th, 2017|Categories: LAPKBH|Tags: , |

Har du hørt om de psykiatriske dialogfora? De er din vej til indflydelse i psykiatrien lokalt! Der er mulighed for deltagelse i de lokale dialogfora i samarbejde med de psykiatriske centre, for dig som er LAP medlem i region H.

Igennem LAPs medlemskab af det psykiatriske fællesråd. Har vi en deltagelse i disse råd, vi vil derfor værdsætte medlemmer med mere der kunne medvirke i møder med mere…

I disse fora er der tale om en slags elevråd, hvor man diskutere problemer og løsninger for patienters trivsel og input under indlæggelse på et hospital. Man kan tage eksempler op og hører ledelsens holdning eller spørger om grunden til hvorfor ting er som de er…

I LAP er det kun patienter eller tidligere patienter der er opstillet til, at være bruger repræsentant. Vi er brugeres egen stemme på disse møder.

Du kan kontakte LAP om interesse i dette via

cornelius@lap-kbh.dk eller på 2757 5883 🙂

Læs mere her:

https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Sider/default.aspx

Eller her

http://www.psykiatriforening.dk/

Minoriteternes Grundlovsdag

2018-02-14T06:36:12+00:00 juni 9th, 2016|Categories: Grundovsdag|Tags: |

LAP København og Frederiksberg mødte op på denne dejlige solskins dag i fristaden Christiania hvor minoriteternes grundlovsdag blev afholdt på pladsen foran den grå hal. Der var en god stemning og repræsentanter fra både Landsforeningen Lediges Vilkår (LLV), HUS FORBI, SAND og et bredt udsnit af andre foreninger og grupper der fungerer som talerør for udsatte grupper.

»Minoriteternes Grundlovsdag har alle årene haft fokus på folkeretten som den er tænkt ind i den danske grundlov, og som den misligholdes i den virkelige verden« lyder beskrivelsen fra arrangørerne.

received_1009033769174574

Vi må ialt have været 150-200 fremmødte deltagere samt en del forbipasserende der var besøgende på fristaden af andre grunde men alligevel lige kiggede nysgerrigt forbi en stund.
Der var mange talere på scenen i løbet af eftermiddagen. Hovedtalerne var skuespilleren Flemming Jensen og den nyligt udtrådte SF folketings politiker Özlem Cekic. Flemming Jensen åbnede med en sjov og oplagt tale med udgangspunkt i hans egne oplevelser som tilflytter […]