Hjem

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Politisk debat-klub lørdage kl. 12-15 med opstart lørdag 28. august 2021.” url=”https://lap-kbh.dk/kalender/medborgerskab/” image=”https://lap-kbh.dk/wp-content/uploads/2016/05/received_911711688922361-1.jpeg” _builder_version=”4.10.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” title_text=”Jesper Hjølund” sticky_enabled=”0″]

Ny aktivitet i LAP KBH: Politisk debat-klub lørdage kl. 12-15 med opstart lørdag 28. august 2021.

Interesserer du dig for politik? Savner du nogle at debattere med?

Vil du debattere politik med andre psykiatri-brugere?

Så vær med i vores nye debat-klub lørdage kl.12-15 med en bid brød til: “Medborgerskab”

Så er du velkommen i vores nye politiske debat-klub hver lørdag kl. 12-15. Der vil være kaffe og en bid brød til.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Cornelius Christiansen – cornelius@lap-kbh.dk, telefon 2757 5883.

Vi kan debattere psykiatri-politik, men også bredere hvad der rører sig i Danmark eller internationalt, alt efter hvad der sker i verden og hvad der er interesse for.

[/et_pb_blurb][et_pb_divider _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_5,3_5,1_5″ _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_code _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

september 2021
No event found!
Load More
[/et_pb_code][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_5″ _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider _builder_version=”4.10.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_cta title=”Udsatterådet har afholdt borgermøde” button_url=”https://www.facebook.com/udsatte” button_text=”https://www.facebook.com/udsatte” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Ved høringen om – indsatsen i socialpsykiatrien kan forbedres af udstatterådet, deltog Lene og Cornelius fra LAP. Der var en del gode forslag om hvordan samfundet kan lytte til brugeren og lave bedre tiltag for mennesker med psykiatrierfaringer.
Høringen, som foregik i socialministeriet, var interessant fordi man både kunne tale om de gode målsætninger der er i LAP, eksempelvis som flere mentorer i åben dialog og større medindflydelse på egen behandling.
Men der var også mulighed for at høre andre synspunkter, som om stoffer på bosteder og hos brugere i psykiatrien, problemet er stort, og skal ses som meget svære at få til at fungere.
Nogle af de indsatser der er på området er ret dyre, eksempelvis hørte jeg at 12 trins programmer med formål at afvænning kun hjælper 5% af deltagerne.
Lene var god til præsentation af kommunikation med psykiatribrugere, igennem åben dialog og peers…
Vi i LAP har altid været for mere adgang og åbenhed i samfundet om psykisk sygdom. Altså demokratisk inklusion på beslutningerne.
Denne konference muliggjorde en lige dialog fordi der var så mange deltagere med egne erfaringer med kort afstand til beslutningstagerne.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://lap-kbh.dk/wp-content/uploads/2021/06/Udsatte-raadet.jpg” title_text=”Udsatte rådet” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://lap-kbh.dk/wp-content/uploads/2018/09/20151003_100317-e1536621333261.jpg” title_text=”20151003_100317″ align=”center” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_cta title=”Kickstart” button_text=”Klik” _builder_version=”4.9.7″ _module_preset=”default” background_color=”#006AC1″ global_colors_info=”{}”]

Hvordan er situationen nu?
Under Corona krisen er mange psykiatribrugere blevet overset og vi har ikke kunne mødes med andre mennesker, selvom at der var et tydeligt ønske om det.
Så derfor vil LAP København og Frederiksberg lave kampagne med fokus på brugerrollen sammen med andre foreninger eller tiltag. Vi ser det som en nødvendighed med en kampagne, fordi mange i systemet er overset i disse tider med genåbning og begrænset kontakt med hinanden.
Vi vil især bruge facebook og have fokus på væresteder, samt bosteder.
I den sammenhæng skal der være fri debat om de ting der udfordrer os, som indhold i hverdagen eller tilbud om behandling på den ene eller anden måde.
Hvad gør vi så nu?
Vi har ikke kunne lave større arrangementer siden forår 2020 og har enda flyttet generalforsamlingen til september! Mon ikke der er nyt at lære igennem denne målsætning.
I mellemtiden har vi på nuværende tidspunkt et ønske om at genstarte NADA og torsdags åbenthus, formodentligt i forlængelse af hinanden. Vi vil lave flere ugentlige undervisningsforløb, men disse med forhåndsamtale og hvor der er forberedt et emne og der er en tovholder som står for det.
Vendepunkter kører nu med to hold og er i fuld gang med disse forløb. Vi vil lave landsdækkende VP instrøktør kurser og vi vil fortsætte arbejdet med recovery og åben dialog :).
Vi vil bruge opslag og medier til rekrutering af deltagere, der kan vente et møde om emnet.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_blurb title=”Bliv frivillig i LAP” url=”https://lap-kbh.dk/bliv-frivillig/” image=”https://lap-kbh.dk/wp-content/uploads/2021/04/Rikke-billede-e1619794523305.jpg” _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Vores projekthus mangler frivillige der kan hjælpe os med, at lave aktiviteter og bidrage til fællesskabet på Vesterbrogade.

Vi vil gerne tilbyde, at du kan blive medvært vores begivenheder og være medskabende i indhold og eventuelle forbedringer af disse sammenkomster.

Vi har nu især mangel på tovholdere, som kan facilitere et forløb med fem deltagere og fortælle om et emne som er udarbejdet om dette.

Hvis du skulle ønske at blive frivillig :), så skriv til os på: kontor@lap-kbh.dk

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_cta title=”Meld dig ind i LAP” button_url=”https://www.lap.dk/bliv-medlem/” button_text=”Bliv medlem her” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Du kan med et medlemsskab af landsforeningen af psykiatribrugere deltage i lokale møder og landsdækkende arrangementer. Dermed møde andre, som er brugere af psykiatrien med henblik på recovery og gensidig støtte.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.10″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_blurb title=”Om LAP Vendepunkter” url=”https://vendepunkter.dk/” image=”https://lap-kbh.dk/wp-content/uploads/2020/03/elsetge.cat_wallpaper_218..jpg” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Målet med kurserne er at udvikle kursisternes selvindsigt. I processen opbygger de bedre og mere tilfredsstillende relationer mellem sig selv og omverdenen og forbedrer livskvaliteten i hverdagen.

Hvert hold starter med at etablere sig som en studiegruppe med en tryghedsaftale: den er rammen om vores samvær, og tavshedspligt går igen som et fast punkt.

Recovery-processen er individuelt afstemt, men  erfaringsudvekslingerne i gruppefællesskabet er afgørende for, hvorhen processen fører de enkelte deltagere i deres valg i de 12 uger, et kursus varer.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_divider _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_divider][et_pb_blurb title=” Brugerportalen – lap-net.dk” url=”https://lap-net.dk/” image=”https://lap-kbh.dk/wp-content/uploads/2020/01/Så-er-der-kronhjort-kurt.jpg” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

I lap-net.dk tilbyder vi et stærkt netværk hvor vi, som mennesker, står sammen om oplevelser man har eller kan have haft som psykiatribruger.

Det er et fællesskab hvor alle er lige og hvor vi validerer hinandens tanker og følelser.

Vi vil bruge dette forum til en sund interesse i psykiatribrugeres betingelser.

Der er muligheder for chat og intern diskussion. Man kan oprette en profil og få adgang til mange gode oplevelser.

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.