Vi er i fuld gang! Vi håber på at det er tid til genåbningen af Danmark og vi har talt om hvordan vi kommer ud af den fastlåste følelse, som der er opstået med restriktionerne.

Man kan gætte på, at den nye retningslinje bliver 10 personer med rengøring/afspritning og udluftning i lokalet, samt 2 meters afstand.

Vi håber på, at kunne udbyde følgende i en nær fremtid:

Mandage: Motion og sundhed klokken 13.00 til 16.00 – Kom i form og en god snak om sunde vaner med Suzan. Vi arbejder ud fra gruppens ønsker…

Mandage: Rettighedsgruppe klokken 17.30 – 19.00

Tirsdage: Vendepunkter 1 klokken 12.00 til 15.00 – Kræver forsamtale for deltagelse på holdet

Onsdage: Vendepunkter 2 klokken 12.00 til 15.00 – Kræver forsamtale for deltagelse på holdet

Torsdage: Den politiske café klokken 17.00 til – 19.00

Fredage: De nære svære relationer klokken 11.00 til 13.00 – løber over 6 uger

Fredage: Sorggruppe klokken 11.00 til 13.00 (overtager fra De nære svære relationer), bortgang af nære, døden som emne, skilsmisse og fødselsdepression.

Søndage: Søndags hygge klokken 15.30 til 19.00 – Brætspil, mal et billede eller tag et foto. Strikkeklub og syning. Social opbyggeligt indhold.

Der er spået normale vilkår i maj måned?

Der skal der være mulighed for tilmelding til en række nye tiltag i vores lokaler på Vesterbrogade 103. Det er både påkrævet at man tilmelder sig og at man godkendes af den lokale ansvarlige tovholder. Vi er i skrivende stund dedikeret med at lave en fast kalender der har ugentlige aktiviteter.

Vi har et kalender booking system, som nu er slået fra. Vi er åbne på mail for, at modtage info og idéer fra frivllige og medlemmer om ting vi bør sætte ind her. Nu er det VP og sociale aktiviteter der er undervejs. Vi har en tilgang om hold hvor deltagere kan lærer hinanden bedre at kende, som plan.

Vi vil i mellemtiden blande os i samfundsdebatten og vi vil lave hold i vores lokaler for recovery og dermed støtte hinanden i denne tid.

Vi er et par stykker der mødes jævnligt højst fem i LAP og vi vil gerne hører om brugernes corona situation – du kan altid ringe på 30 62 37 59 og få en samtale.

Vi glæder os til genåbningen af Danmark.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes